Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Udvari játékok

Az óvoda udvarán...

Sószoba

A sóterápia nagyon sok probléma megelőzésére, valamint kezelésére alkalmas (megfázás, köhögés, légcsőhurut, arcüreg és fülgyulladás, de asztma és allergia) kezelésére is kiváló.

Hagyományőrzés

Az óvodába lépve szemet gyönyörködtető az idelátogatóknak az ajaki pitvar, melyet az óvónők és dajka nénik közösen alkottak mindenki örömére. Ehhez igazodik stílusban az előtér berendezése is.

Ovi - Foci

A műfüves...

Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde

Ajak

Gáspár Mátyás atya előadásainak témája az EGYHÁZ volt. A történelmi áttekintést követően, Bosco Szent János híres látomásáról – ami az Egyház jövőjével kapcsolatos – hallhattunk előadásokat.

Az elmélkedésekben és az előadásokon hallottunk még a személyes példaadás fontosságáról, a hit és a nevelés fontosságáról is. Küldetésünk van. Ehhez kell az imában való elmélyülés. Az Egyház és az Isten felé vezetés nem csak a papok dolga, abban minden kereszténynek részt kell venni a maga területén, tisztelve másokat, és feltétel nélküli szeretettel közeledve a másikhoz.

Egyszerű, természetes, kedves, közvetlen hangon szólt hozzánk lelkigyakorlatunk vezetője. A jó hangulatú beszélgetéseink, a Szentségimádások tökéletesen kiegészítették azt a lelki feltöltődést, mely Mátyás atya szavai által mélyült el bennünk. A Szent Kamill Leányai Szerzetes Intézmény nővéreinek köszönjük, hogy szolgálatukkal és szeretetükkel mély lelki tartalommal töltötték meg ezt a két napot.

A lelkigyakorlatunk áldás volt, lelki feltöltődést jelentett minden résztvevő számára. Köszönjük szépen!

 

Ragány Zsuzsanna

intézményvezető-helyettes

 

 

Elérhetőség

4524 Ajak
Hajnal út 9.sz.

E-MAIL

rozmaringov@freemail.hu

TELEFON

+36 45 455 029