Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Udvari játékok

Az óvoda udvarán...

Sószoba

A sóterápia nagyon sok probléma megelőzésére, valamint kezelésére alkalmas (megfázás, köhögés, légcsőhurut, arcüreg és fülgyulladás, de asztma és allergia) kezelésére is kiváló.

Hagyományőrzés

Az óvodába lépve szemet gyönyörködtető az idelátogatóknak az ajaki pitvar, melyet az óvónők és dajka nénik közösen alkottak mindenki örömére. Ehhez igazodik stílusban az előtér berendezése is.

Ovi - Foci

A műfüves...

Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde

Ajak

A gyerekek apraja-nagyja versekkel, dalokkal köszöntötték a Mikulást. A gyerekek nagy izgalommal bontogatták, a sok ajándékot. Szent Miklós napja a gyerekek számára a legjobban várva várt ünnep. Szent Miklós legendája áthatotta, az egész hét tevékenységeit. A hét minden napján bővelkedtek a gyerekek a szent életének ismereteivel, odaadó szeretetével és önzetlen segíteni akarásával. A hét minden napján a folyósora, a csoportokba és az ablakokba szebbnél szebb dekorációk, gyerekmunkák kereltük, annak jeléül, hogy valakit várunk. Csodás volt a hét minden napja a Mikulásra várva, de még csodásabb volt, az a sok örömteli mosolygós gyerek arc, amit a gyerekeken láttunk.

“Bízunk a szeretetben,

a jövőbeli viszontlátásban,

Szent Miklós példájában,

Mikulás bácsi kifogyhatatlan zsákjában.”


  

 

Elérhetőség

4524 Ajak
Hajnal út 9.sz.

E-MAIL

rozmaringov@freemail.hu

TELEFON

+36 45 455 029