Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Udvari játékok

Az óvoda udvarán...

Sószoba

A sóterápia nagyon sok probléma megelőzésére, valamint kezelésére alkalmas (megfázás, köhögés, légcsőhurut, arcüreg és fülgyulladás, de asztma és allergia) kezelésére is kiváló.

Hagyományőrzés

Az óvodába lépve szemet gyönyörködtető az idelátogatóknak az ajaki pitvar, melyet az óvónők és dajka nénik közösen alkottak mindenki örömére. Ehhez igazodik stílusban az előtér berendezése is.

Ovi - Foci

A műfüves...

Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde

Ajak

A ráhangolódás, nemcsak a külsőségekben jelent meg, hanem érzelmileg is ráhangolta a gyerekeket, dolgozókat egyaránt. A karácsonyi díszek, a Betlehemkészítés, a mézeskalács sütés elősegítette,hogy közelebb kerüljünk,a karácsonyhoz. A gyerekek felelevenítették a közös kántálás hagyományát is. A karácsonyi és bibliai történetek elmélyítették vallásos érzelmeinket, melyet a karácsonyi dalokkal még inkább meghitté tettünk. A városi park is karácsonyi díszbe öltözött, amelyet meglátogattak,a gyerekeink is .Igazi "beteljesülést" pedig,a római katolikus templom udvarán található,Magyarország legszebb Betlehemének megtekintése és az ott elmondott közös ima és ének volt.

Köszönetemet és hálámat fejezem ki minden kollégámnak, az áldozatos munkájáért.

Takács Károlyné

Intézményegység-vezető

 

Elérhetőség

4524 Ajak
Hajnal út 9.sz.

E-MAIL

rozmaringov@freemail.hu

TELEFON

+36 45 455 029