Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Udvari játékok

Az óvoda udvarán...

Sószoba

A sóterápia nagyon sok probléma megelőzésére, valamint kezelésére alkalmas (megfázás, köhögés, légcsőhurut, arcüreg és fülgyulladás, de asztma és allergia) kezelésére is kiváló.

Hagyományőrzés

Az óvodába lépve szemet gyönyörködtető az idelátogatóknak az ajaki pitvar, melyet az óvónők és dajka nénik közösen alkottak mindenki örömére. Ehhez igazodik stílusban az előtér berendezése is.

Ovi - Foci

A műfüves...

Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde

Ajak

Minden csoport gyermekei és dolgozói egy-egy szál megszentelt gyertyát kaptak ajándékba. Emlékeztetve bennünket arra, hogy a gyertya fénye világítson a JÓISTENHEZ vezető úton. A megszentelt gyertyák a templomban az intézményi szentmise keretében lettek megáldva, meghintve szenteltvízzel, hogy lelkünkben felgyulladjon, a KRISZTUSI láng. A csoportokba érve örömmel tapasztaltuk a gyerekeknél azt a várakozást, amelyet az atyák jelenléte és áldása kísért a kicsiny gyermekek felé. A délelőttünket még szebbé tették a, Szent Kamill Leányai Szerzetes Intézmény nővérei, akikkel együtt, közösen imádkoztunk és énekeltünk, valamint megajándékoztak bennünket egy csodálatos bábjátékkal, melyben közreműködtek még, az ajaki keresztény fiatalok is. A bábjáték címe:” KISLEGÉNY KICSI FÉNYE”.A „kislegény” nyitogatja a szeretetet a szívünkben és az evangélium szavaival átölel, átsegít bennünket az Ő életének a megismeréséhez. Igazi öröm, igazi szeretet együttlét volt a mai nap. Köszönetünket és a hálánkat fejezzük ki, a JÓISTENNEK, az atyáknak, a nővéreknek és a keresztény fiataloknak a megszentelt napért.

 

Elérhetőség

4524 Ajak
Hajnal út 9.sz.

E-MAIL

rozmaringov@freemail.hu

TELEFON

+36 45 455 029