Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Hagyomány az Ajaki Tamási Áron Katolikus Óvodában és Bölcsődében, hogy pedagógusnap alkalmából az intézményünk vezetése és a szülői közössége is köszönti, az óvoda és a bölcsőde valamennyi dolgozóját.

Idén június 2-án szervezték meg számunkra az ünnepi eseményt, ahol Rozinka Mihály intézményvezető úr, Gáspár Mátyás plébános atya, lelki vezetőnk, és Tóth-Buda Beáta a szülői közösség elnöke is köszöntötte a dolgozókat. Megköszönték a dolgozók egész éves munkáját, elhivatottságát, kitartását és a gyerekek felé nyújtott szeretetet.

Az ünnepi műsor részeként az óvodás gyerekek köszöntő verseket, dalokat énekeltek, valamint Molnár Izabella az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola második osztályos tanulójának zongora előadását hallhattuk, majd Tetyána Szikorszka zongoratanárnő közreműködésével, a négykezes zongorajátékuk színesítette az ünnepi műsort.

Hálásan köszönjük Palánki Ferenc Püspök Úrnak, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye megyéspüspökének, az intézményünk fenntartójának, valamint a szülői közösségnek az egész évben nyújtott segítségüket, támogatásukat, és külön szeretettel és tisztelettel köszönjük a pedagógusnapi köszöntést!

„Emlékünk egyre több lesz,

hivatásunk még nagyobb.

Hálás szívvel köszönjük,

ezt a szép ünnepnapot!”