Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyében működő Egyházmegyei Hitoktatási Bizottsága meghirdette, az “Én és az Egyház” címmel rajzversenyét, az óvodások és az iskolások számára.
A díjátadó ünnepséget június 9-én tartották a nyíregyházi Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban.

Az Ajaki Tamási Áron Katolikus Óvoda és Bölcsőde díjazottja Kocsis Tímea, a Napocska középső-nagycsoportos gyermeke, aki 3. helyezett lett.

A versenyre felkészítette Korbácsné Rozinka Valéria és Gubikné Virga Margit óvodapedagógusok.

A díjátadón Tóth László plébános atya egyházmegyei hitoktatási-referens köszöntötte a megjelenteket.

Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök szólt a jelenlévőkhöz, megköszönve a gyermekeknek a részvételét a rajzversenyen. Püspök atya adta át a jutalmakat a díjazott gyermekeknek.

Továbbá arany minősítésben részesültek Buda Olívia, Szikora Luca, valamint ezüst minősítésben Csomós Réka a Napocska csoport középső-nagycsoportos gyermekei. A felkészítő óvodapedagógusok Korbácsné Rozinka Valéria és Gubikné Virga Margit.

Szintén arany minősítésben részesültek Kovács Lili, Székely Benett és Turik Petra a Pillangó csoport nagycsoportos gyermekei. A felkészítő óvodapedagógus Kovács Károlyné.

Szívből Gratulálunk a gyerekeknek, akik megmutatták kreativitásukat és kézügyességüket a rajzversenyen! Nagyon ügyesek!

Büszkék vagyunk Rájuk!

Külön Gratulálunk a díjazottaknak a versenyen való részvételért és az elért eredményekhez, valamint a felkészítő óvodapedagógusoknak is!

Külön köszönet és hála a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyében működő Egyházmegyei Hitoktatási Bizottságnak, a verseny megszervezéséért és a lebonyolításáért!