Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Nevelési évünk vidám és várva-várt programja, a gyermekheti programsorozat, melynek egyik napján az óvodai csoportok, valamint a bölcsődei csoportok a szüleikkel együtt, közösen kirándultak. A csoportok különböző kiránduló helyeket választottak maguknak úti célul. Voltak csoportok, akik a Pap községben található Napfény Alpaka Farmot, más csoportok a Nyíregyházi Állatparkot, de volt olyan csoport is, akik a Zempléni-hegységben található Kőkaput választották kirándulási helynek.

A gyerekek megcsodálták a kirándulás során a teremtett természetet, ismerkedtek az állatokkal, az adott hely sajátosságaival, és sok új ismerettel, élménnyel gazdagodtak.

Az otthonról hozott finomságok falatozásától még nagyobb jókedvük kerekedett.

Ezek a kirándulások a sok élmény mellett, a csoport összetartozását is erősítik, a gyerekek sokáig mesélnek a kirándulási napról, és a játékukban is újra élik az élményeiket.

Köszönet az óvó néniknek, a kisgyermeknevelőknek és a dajka néniknek a felejthetetlen kirándulás megszervezéséért, lebonyolításáért! Külön Köszönet és Hála a bölcsődés gyermekek szüleinek is, hogy részesei voltak a gyermekeik bölcsődei kirándulásának!