Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

2021. június 20-án 10 órakor a 2020-2021-es tanév zárásaként hálaadó szentmisén vett részt az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola gyerekei, diáksága és dolgozói.

A tanévet lezáró szentmisén a hálaadás és a köszönet fontosságáról beszélt nekünk Gáspár Mátyás atya, intézményünk lelki vezetője. Mátyás atya homíliájában elmondta: hálaadásra késztet minket az év vége. Hálát adunk először is az Istennek, megköszönjük a szülőket, testvéreket, barátokat, osztálytársakat, tanárokat. Mindenki ajándék a másik számára. Életre szóló élményeket kaphattok egymástól. A tanév végén a jól végzett munka örömével odaállunk a jó Isten elé és köszönetet mondunk. Hála legyen az Istennek a tudományokért, és mindazért a tudásért, amiket magatokba szívtatok. Mátyás atya szívhez szóló szavai segítettek abban, hogy átgondoljuk, összegezzük magunkban a tanév fontos eseményeit, együtt adjunk hálát Istennek az elmúlt tanévért.

A szentmise áldása után az Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde dolgozóinak kitüntetésére is sor került.

Az Ajaki Római Katolikus Egyházközség Képviselő testülete

„DR. BÉKÉSI SÁNDOR DÍJ” -at adományozott KOCSIS MIKLÓSNÉ óvodapedagógusnak és BEZZEGHNÉ SZOPKÓ ILDIKÓ tanárnőnek, elismerésül az egyházak és az Ajaki Tamási Áron Katolikus Intézmény közötti kapcsolat erősítéséért, a dolgozók és a rájuk bízott gyermekekért végzett munkáért.

Az ajaki Nagyboldogasszony Plébánia Díja kitüntetésében

„ A SZENT MÁRTA DÍJ” – ban részesültek SZELES CSABÁNÉ és SÁSI JÓZSEFNÉ elismerésükért, a katolikus intézmény zavartalan működéséért, a tanulás és tanítás külső feltételeinek biztosítását végző munkájukért.

Szívből gratulálunk a díjazottaknak! További sikereket és jó egészséget kívánunk!

Életükre, munkájukra és családjukra, Isten áldását kérjük