Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Megérkezett a Mikulás, de nem a szokásos módon! A gyerekek az udvaron a Mikulást már izgatottan várták, majd a szirénázó tűzoltókocsiból szállt ki a piros ruhás, nagyszakállú Mikulás. A gyerekek apraja-nagyja versekkel, dalokkal köszöntötték a Mikulást. Az óvó nénik közös énekkel kedveskedtek a gyerekeknek, és a vendégeknek. Az óvodások és a bölcsődések nagy izgalommal bontogatták, a sok-sok ajándékot!

Rendkívüli eseményben volt részünk, hiszen a TV2 Tények című műsorának a stábja, több csoportban is forgatott a gyerekek Mikulásvárásáról, amelyet ma este a Tények adásában megtekinthettünk!

Szent Miklós püspök napja a gyerekek számára a legjobban várva várt ünnep, aki az ajándékozó szeretet szentje és a legendája áthatotta az egész hét tevékenységeit. A hét minden napján bővelkedtek a gyerekek a szent életének ismereteivel, odaadó szeretetével és az önzetlen segíteni akarásával, valamint a folyósokra, a csoportokba, az ablakokba és a Mikulásházba is szebbnél szebb dekorációk, gyerekmunkák kerültek, annak jeléül, hogy valakit várunk. Csodás volt a hét minden napja a Mikulásra várva, de még csodásabb volt, az a sok örömteli mosolygós gyerek arc, amit a gyerekeken láttunk.

“Bízunk a szeretetben,

A jövőbeli viszontlátásban,

Szent Miklós példájában,

Mikulás bácsi kifogyhatatlan zsákjában.”