Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Május 27-én délután tartottuk a Pillangó nagycsoportos gyermekek évzáró és ballagási ünnepségét.

Elérkezett az idő, amikor a gyerekek elbúcsúztak az óvodától. Örömmel láttuk, ahogy nőttek, fejlődtek, okosodtak, ügyesedtek. Nagy öröm volt látni, ahogyan a gyerekek szivacsként szívták magukba az elsajátított ismereteket. Az óvoda a második otthonukká vált, mostanra már minden zegzugát jól ismerik.

Kívánjuk a gyerekeknek, hogy soha ne feledkezzenek el arról, hogy játszani jó, játszani öröm!

Szívből Gratulálunk a ballagó gyerekeknek, és szép, örömteli, boldog iskolás éveket kívánunk!

Kérjük a Szentlelket, hogy segítsen Benneteket a tanulásban! Isten áldása kísérje életeteket!

Köszönetünket és hálánkat fejezzük ki a kedves szülőknek, akik három-négy évvel ezelőtt az intézményünkbe beíratták kedves gyermeküket, ezzel bizalmat adva mindnyájunknak! Köszönjük, hogy hűek maradtatok hozzánk, s hogy mindig támogattatok bennünket! Úgy érzem – s ezt minden munkatársam nevében mondhatom –, hogy mindvégig egy csónakban eveztünk, melyben közös célunk volt, hogy boldog, kiegyensúlyozott gyermekeket neveljünk, vezetve őket hitre, tanítva őket a szép életre, a jóra, a teremtett világ megismerésére.

A ballagó óvodásoktól búcsúznak a kedves óvó nénik: Kovács Károlyné és Kocsis Miklósné óvodapedagógusok, és a dajka néni: Kovács Ferencné, valamint az óvoda és a bölcsőde valamennyi dolgozója és a sok-sok vidám óvodás és bölcsődés kisgyermek!

Hálás szívvel köszönjük Valika és Anci óvó néninek, valamint Erzsike néninek, a sok-sok áldozatos munkát, amelyet a gyerekek nevelésében, oktatásában végeztek!