Hitvallásunk

„A gyermek pedig növekedett és erősödött, megtelt bölcsességgel, és az Isten kegyelme volt rajta.” Lukács 2:40

Udvari játékok

Az óvoda udvarán...

Sószoba

A sóterápia nagyon sok probléma megelőzésére, valamint kezelésére alkalmas (megfázás, köhögés, légcsőhurut, arcüreg és fülgyulladás, de asztma és allergia) kezelésére is kiváló.

Hagyományőrzés

Az óvodába lépve szemet gyönyörködtető az idelátogatóknak az ajaki pitvar, melyet az óvónők és dajka nénik közösen alkottak mindenki örömére. Ehhez igazodik stílusban az előtér berendezése is.

Ovi - Foci

A műfüves...

Ajaki Tamási Áron Katolikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, Óvoda és Bölcsőde

Ajak

Sószoba

2014 szeptemberében az óvodai SZK és az óvodai dolgozók elhatározták a gyerekek egészsége érdekében, hogy közösen összefogva készíttessünk SÓSZOBÁT.

Meg is leltük azt a helyiséget, később pedig azt a vállalkozót, aki tervünket valóra váltotta. A sószoba elkészült 2015 februárjában a SZK és Ajak Város Önkormányzatának közös összefogásával, és finanszírozásával.


A sóterápia nagyon sok probléma megelőzésére, valamint kezelésére alkalmas (megfázás, köhögés, légcsőhurut, arcüreg és fülgyulladás, de asztma és allergia) kezelésére is kiváló. Természetesen ez a terápia nemcsak a már kialakult gondok, problémák kezelésére szolgál, hanem segítséget nyújt az egészség megőrzésében és fenntartásában is.

Nagyon szeretnénk és bízunk abban, hogy egyre kevesebb lesz a beteg gyerek, de ha nem is lehet a betegségeket kivédeni, lehet rövidíteni az időtartamát, és enyhíteni a tüneteket.

Eddig is óvodánk minden erejével azon dolgozott, hogy segítsünk a gyerekeknek, családoknak. Úgy érzem, és gondolom, hogy még egy baráti lépéssel közelkerült egymáshoz a család és az óvoda.

Jó egészséget minden gyereknek!

Takács Károlyné
intézményvezető

Elérhetőség

4524 Ajak
Hajnal út 9.sz.

E-MAIL

rozmaringov@freemail.hu

TELEFON

+36 45 455 029